Ilmoittautuminen kauden 2024-2025 Kiekko- ja luistelukouluun avoinna! Lisätietoja junioripäällikkö Tuomas Matilainen

Kiekko- ja luistelukoulussa opetellaan jääkiekon alkeita

Toiminta alkaa elo-syyskuun vaihteessa ja jatkuu aina huhtikuun alkupuolelle saakka!

Tervetuloa mukaan JyKi:n ja Keskimaan järjestämään Leijona-kiekko ja luistelukouluun Tikkakoskelle

Leijona-kiekkokouluun voit tulla vaivattomasti mukaan etkä tarvitse alkuun päästäksesi kuin luistimet, kypärän ja mailan. Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella. Jääkiekon alkeita opitaan pelien ja leikkien kautta hymyssä suin.

Luistelukoulu toimii samanaikaisesti ja siellä opetellaa luistelun alkeita leikkien ja iloisen kannustuksen kanssa. Jäälle suositellaan myös mukaan huoltajaa jos lapsi ei vielä itsenäisesti pysty nousemaan luistimien kanssa seisomaan.

Tervetulleita ovat kaikki vuonna 2017 ja sitä myöhemmin syntyneet. Kaikilla osallistujilla on mahdollisuus kokeilla myös maalissa oloa seuran varusteilla.

Kiekkoa- ja luistelukoulun kausimaksu on 100€ ja se sisältää harjoituksen sunnuntaisin Tikkakoskella klo 9.50 ja tekojääkauden alettua Palokassa keskiviikko iltaisin

Samalla maksu siis kaksi kertaa viikossa iloista harrastamista loistavien ohjaajien kanssa!

Kausimaksu kummassakin ryhmässä sisältää harjoittelun koulutettujen valmentajien johdolla, harjoitussukat ja harjoituspaidan.

HUOM! Kiekkokoulun hinta ei sisällä Suomisportin kautta hankittavaa kiekkokoulurekisteröintiä. Voimassa oleva rekisteröinti on edellytys osallistumiselle. Toimitamme ohjeet rekisteröinnin hankintaan syksyllä ennen kauden alkua.

</iframe>

</div>